В прозорлива рекламна инициатива, арабският авиопроевозвач Emirates нае да го рекламира

...
В прозорлива рекламна инициатива, арабският авиопроевозвач Emirates нае да го рекламира
Коментари Харесай

Какво е да летиш в 14-часов полет на Emirates за $21 000

В прозорлива рекламна самодейност, арабският авиопроевозвач Emirates нае да го популяризира Кейси Нийстат - звезда от YouTube, основател на забавни филми в уеб страницата за видео шерване, която се радва на доста внимание. 

От Emirates Airlines предложиха на влогъра да пътува в един от ултралуксозните полети на компанията от Дубай до Ню Йорк с дълготрайност от 14 часа и да покаже на интернет публиката какво се предлага и изживява в него. Билетът за подобен транспорт с всичките най-големи екстри коства до 21 000 $. 

Резултат е 9-минутно видео, което през днешния ден има към този момент над 19,4 милиона прегледа. Това значи, че рекламната акция има значителен триумф за компанията. Тя открехва завесата пред този тип полети, каквито множеството хора на света не биха могли да си разрешат, а някои пък не биха си ги купили. 

Във видеото се вижда, че до седалката на пасажера в скъпия полет има подпрозоречна дъска, която не се дърпа както нормално, а излиза с натискане на бутон. Нийстад пътува самичък и несмущаван в отделено пространство на самолета. В менюто му за хранене има 21-годишен скоч и хайвер. Кабината е оборудвана с всевъзможни нужни такъми, от чехли и пижами до стол, който се трансформира в легло с помощна на " персонален самолетен иконом ". Ако желае, човек може и да си вземе душ, летейки на 13 000 метра над морското ниво. 

Полетите бизнес класа на Emirates от Дубай до Ню Йорк костват от 5000 до 9000 $ и повече. 

Нийстат към този момент е правил и други рекламни филми за огромни марки, в това число за Nike и Mercedes. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР